Opdracht 10 - Wim Bulk - Fotografie

Ga naar de inhoud
Arrian en Oneirrea

Neem een mooie ’s zomerse dag in september, een stralend bruidspaar en een mooie achtertuin: en je hebt de sprookjesbruiloft van Arrian en Oneirrea. Na de fotoshoot in de tuin met wederzijdse ouder(s) gingen we naar de dorpskerk waar het aanstaande bruidspaar werd onthaald door heel veel familie, vrienden en andere belangstellenden.

Fysieke én mentale voorbereidingen
Het is 23 september, half acht in de ochtend. Wim belt aan bij huize Slingerland-de Queljoe. De dames houden zich nog bij lamplicht bezig met de make-up van de bruid. De voorbereidingen van de bruidegom liggen lekker op schema: de corsage wordt nog even opgespeld en dan bereidt hij zich voor op zijn grote dag.

Humor in de vroege morgen
De bruid heeft inmiddels haar ochtendjas verwisseld voor een prachtige jurk met een bovenlijfje van kant. Wanneer ook de sluier is vastgespeld in het gitzwarte prinsessenkapsel is ze helemaal klaar om haar Arrian te verwelkomen. Deze arriveert in een witte Porsche 356, versierd met een mooi bruidsboeket. De sfeer zit er meteen goed in: het bruidspaar is thuis nog niet vertrokken of de eerste grappen worden al gemaakt.

De tuin en kerk: unieke trouwlocaties
De fotolocatie bevindt zich in de mooi aangelegde tuin, de vlonder van dikke larixbalken vorm het podium waarop de familiefoto's gemaakt worden.
De trouwlocatie van vandaag bevindt zich in de oude dorpskerk in het hartje van Moordrecht. Dat dit stel zin heeft in deze dag is duidelijk zichtbaar: een combinatie van liefde en humor zorgt voor de mooiste plaatjes. Dan is het tijd voor het serieuze gedeelte. De stoere Porsche 356 voert ons van het huis naar de dorpskerk. Hier staat de hele familie al te wachten en in de kerk staan 2 stoelen te wachten op het aanstaande bruidspaar.
Eerts wordt het woord gevoerd door de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, en al snel staan de handtekeningen onder de akte.
Hierna neemt de dominee de dienst over en wordt ook de kerkelijke inzegening bevestigd.

Partytime
Na het tekenen van de huwelijksacte, een speech en de gelukwensen wacht er een groot feest bij Akkeroord in Waddinxveen. Hier wordt nog een aantal foto’s met de daggasten gemaakt.


Arrian en Oneirrea: ik heb genoten van jullie en van deze unieke bruiloft.
Ik wens jullie heel veel geluk en vrolijkheid in jullie huwelijk!


Op alle op deze website getoonde foto's rust mijn copyright
Terug naar de inhoud